Deliciul cu Mousse de ciocolată-cireșe ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 298 calorii. Această rețetă servește 12. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de prăjituri cu mâncare înger, toppingul bătut în carton, amestecul de budincă de ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Parfaits Cu Mousse De Ciocolată Cu Cireșe, Tort Cu Mousse De Ciocolată Cu Vișine, și Tort Cu Mousse De Ciocolată Cu Cireșe Brandied.
Adăugați suficientă apă rece în sucul de cireșe pentru a măsura 1-1/4 căni. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort și amestecul de suc de cireșe la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți pe mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Cireșe
Pudră De Gelatină De Merișoare
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Lingurați ușor într-un 10-in negrăsit. tigaie tub.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta buzunarele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Coaceți pe cel mai de jos raft al cuptorului la 350 de euro timp de 40-50 de minute sau până când se rumenesc și întregul blat pare uscat. Răsturnați imediat tigaia pe o grătar; se răcește complet, aproximativ 1 oră. Rulați un cuțit în jurul părților laterale ale tortului și scoateți-l din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, Decojiți
6
Într-un cuptor cu microunde, topiți chipsurile de ciocolată; se amestecă până se omogenizează. Se usucă cireșele cu prosoape de hârtie. Ținând cireșele de tulpină, înmuiați-le în ciocolată; lăsați excesul să picure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
7
Se pune pe hârtie cerată; la frigider până se fixează.
8
Într-un castron mare, amestecați laptele și budinca timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Se lasă să stea 15 minute sau până se îngroașă.
10
Bateți până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit. Felie de tort; se serveste cu mousse si cirese inmuiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Mousse. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.