Mousse De Caviar

Mousse De Caviar
Reteta mousse de Caviar ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 512 calorii, 12g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Un amestec de suc de lămâie, ulei de porumb, cartof idaho și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), și mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați migdalele într-un vas termorezistent cu apă clocotită pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea până când apa este călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Scurgeți bine și, folosind vârful degetelor, scoateți și aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
4
Tapetați o tavă mică sau o foaie de copt cu pergament sau hârtie de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
5
Așezați migdalele decojite pe tava pregătită și dați-le la frigider timp de aproximativ 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
6
Preîncălziți cuptorul la 93°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Scoateți migdalele din frigider și puneți-le pe o tigaie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Se transferă în cuptorul preîncălzit și se coace aproximativ 15 minute, doar pentru a se usca ușor. Nu prăjiți.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Turnați aproximativ 1 linguriță de ulei de porumb într-un vas mediu de amestecare și, folosind vârful degetelor, frecați uleiul în jurul interiorului vasului pentru a acoperi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
10
Combinați migdalele cu cartoful și ceapa în vasul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Adăugați 1 lingură de ulei și aruncați pentru a acoperi, zdrobind ușor cartoful și îndepărtând ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
12
Lucrând cu aproximativ o treime din amestecul de migdale la un moment dat, treceți-l printr-un mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru râșniță fină sau printr-o mașină de tocat carne de sine stătătoare în vasul cu ulei, permițând alimentelor să treacă complet prin râșniță înainte de a adăuga următoarea treime. Acest lucru va preveni înfundarea. Consistența ar trebui să fie de o masă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Masina De Tocat CarneMasina De Tocat Carne
BolBol
13
Când tot amestecul a fost măcinat, scoateți accesoriul râșniței din mixer și montați mixerul cu vasul și paleta.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
14
Așezați tarama în vasul mixerului și, cu mixerul la viteză mică, începeți să bateți tarama, adăugând uleiul de porumb rămas într-un flux lent și constant. Apoi adăugați uleiul de măsline extravirgin într-un flux lent și constant. Când este bine amestecat, scoateți accesoriul paletei și treceți la biciul de sârmă. Continuând să amestecați la viteză medie, adăugați sucul de lămâie într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De PorumbUlei De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
15
. Când este bine amestecat, opriți motorul, răzuiți părțile laterale ale vasului și adăugați amestecul de migdale. Cu mixerul la viteză mică, combinați încet amestecurile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
16
. Când este bine combinat, începeți să adăugați seltzer, o uncie la un moment dat, până când taramasalata este la fel de ușoară și aerisită ca piureul de cartofi ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TaramasalataTaramasalata
CartofiCartofi
Apă SpumantăApă Spumantă
17
Transferați într-un recipient de depozitare nereactiv, acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de a servi cu triunghiuri calde de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
18
articol var
19
Type_27_data = {};
20
articol
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista