Mousse De Caviar
Reteta mousse de Caviar ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 512 calorii, 12g de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Un amestec de suc de lămâie, ulei de porumb, cartof idaho și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Chili Lime Texas Caviar (Cowboy Caviar), Mousse de Mocha cu boabe de piper Sichuan (Mousse au Mokan et Poivre), și mousse de ciocolată cu banane fără ouă / mousse rapidă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați migdalele într-un vas termorezistent cu apă clocotită pentru a acoperi.
Lăsați să stea până când apa este călduță.
Scurgeți bine și, folosind vârful degetelor, scoateți și aruncați pielea.
Tapetați o tavă mică sau o foaie de copt cu pergament sau hârtie de ceară.
Așezați migdalele decojite pe tava pregătită și dați-le la frigider timp de aproximativ 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 93°.
Scoateți migdalele din frigider și puneți-le pe o tigaie mică.
Se transferă în cuptorul preîncălzit și se coace aproximativ 15 minute, doar pentru a se usca ușor. Nu prăjiți.
Turnați aproximativ 1 linguriță de ulei de porumb într-un vas mediu de amestecare și, folosind vârful degetelor, frecați uleiul în jurul interiorului vasului pentru a acoperi ușor.
Combinați migdalele cu cartoful și ceapa în vasul cu ulei.
Adăugați 1 lingură de ulei și aruncați pentru a acoperi, zdrobind ușor cartoful și îndepărtând ceapa.
Lucrând cu aproximativ o treime din amestecul de migdale la un moment dat, treceți-l printr-un mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru râșniță fină sau printr-o mașină de tocat carne de sine stătătoare în vasul cu ulei, permițând alimentelor să treacă complet prin râșniță înainte de a adăuga următoarea treime. Acest lucru va preveni înfundarea. Consistența ar trebui să fie de o masă grosieră.
Când tot amestecul a fost măcinat, scoateți accesoriul râșniței din mixer și montați mixerul cu vasul și paleta.
Așezați tarama în vasul mixerului și, cu mixerul la viteză mică, începeți să bateți tarama, adăugând uleiul de porumb rămas într-un flux lent și constant. Apoi adăugați uleiul de măsline extravirgin într-un flux lent și constant. Când este bine amestecat, scoateți accesoriul paletei și treceți la biciul de sârmă. Continuând să amestecați la viteză medie, adăugați sucul de lămâie într-un flux lent și constant.
. Când este bine amestecat, opriți motorul, răzuiți părțile laterale ale vasului și adăugați amestecul de migdale. Cu mixerul la viteză mică, combinați încet amestecurile.
. Când este bine combinat, începeți să adăugați seltzer, o uncie la un moment dat, până când taramasalata este la fel de ușoară și aerisită ca piureul de cartofi ușor și pufos.
Transferați într-un recipient de depozitare nereactiv, acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră înainte de a servi cu triunghiuri calde de pita.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;