Mousse de Caramel și portocale

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru cutia de rețete, mousse de Caramel și portocale ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 8 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 277 calorii. Funcționează bine ca un desert ieftin. Un amestec de portocale, suc de portocale, grand marnier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. 15 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 22%. Încercați Provocarea Brutarilor îndrăzneți: Panna Cotta de fasole de vanilie și portocale de sânge cu sos de caramel de ienibahar portocaliu și alune de Cardamom portocaliu ciocolată neagră Florentine (fără gluten), Mousse de ciocolată și fistic, și Mars Bar mousses pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați gelatina în apă rece pentru a o înmuia.
Încălziți sucul de portocale la cuptorul cu microunde timp de 1 min. Strângeți excesul de apă din gelatină, adăugați la sucul fierbinte și amestecați pentru a se dizolva. Se lasă deoparte să se răcească.
Puneți gălbenușurile de ou, zahărul și coaja de portocală într-un castron și bateți peste o tigaie cu apă fierbinte timp de 10 minute până când sunt groase și spumoase.
Scoateți-l de pe foc și continuați să bateți până se răcește complet.
Îndoiți gelatina, amestecul de portocale și lichiorul, dacă utilizați, în amestecul de gălbenușuri de ou. În boluri separate, bateți albușurile și smântâna până când ambele sunt ușor rigide, apoi pliați ușor în amestecul de portocale. Se pune lingura în 8 pahare de cocktail și se răcește până se fixează. Se va păstra, acoperit, timp de 2 zile.
Câteva ore înainte de servire, faceți portocalele caramel.
Încălziți zahărul în tigaie cu 2 lingurițe de apă. Când zahărul s-a dizolvat, ridicați focul și gătiți până devine auriu pal.
Adăugați portocalele (aveți grijă, deoarece zahărul se va stropi) și rotiți-le în jurul tigaiei pentru a le acoperi în caramel. Se lasă să se răcească. Puneți câteva segmente de portocale și niște suc de caramel deasupra fiecărei mousse și serviți cu biscuiți crocanți pe lateral.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru Mousse. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.