Mousse au chocolat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Mousse au chocolat. Această rețetă face 6 porții cu 309 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cea mai bună ciocolată amară, zahăr auriu, ouă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă de la BBC Good Food are 91 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării sudice. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat}, Mousse Au Chocolat (Mousse De Ciocolată Franceză Ușoară), și Mousse au Chocolat.
Instrucțiuni
Radeți 50g/2oz de ciocolată și rezervați. Rupeți restul în bucăți mici, de dimensiuni uniforme și topiți-le într-un castron așezat peste o tigaie cu apă clocotită. Scoateți tigaia de pe foc, dar păstrați vasul peste apa fierbinte și amestecați rachiul. Nu vă faceți griji dacă amestecul se îngroașă, se va netezi din nou mai târziu.
Bateți albușurile de ou într-un castron mare până când stau în vârfuri rigide. Lingurați jumătate din zahăr, bateți din nou, apoi adăugați restul de zahăr și bateți până când arată lucios ca bezea. Bateți smântâna într-un bol separat. Scoateți ciocolata topită de pe tigaie și pliați într-o lingură de bezea din metal îngrămădit pentru a slăbi consistența, apoi răsturnați ciocolata în bezea și pliați ușor, dar bine. Acum, pliați în frisca, apoi douătrimi din ciocolata rasă.
Puneți amestecul de ciocolată în șase căni de demitasse (sau puteți folosi căni espresso sau căni de ceai mici) și răciți la frigider cel puțin 2 ore sau peste noapte dacă acest lucru este mai convenabil.
Se presară cu ciocolata rasă rămasă, apoi se pudrează cu zahăr glazură.
Serviți cupele pe farfurioare cu niște biscuiți crocanți ascunși alături.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegerile mele de top pentru Mousse. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "