Reteta Moussaka cu vinete și ardei și iaurt B 8chamel ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.93 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 487 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, lapte, iaurt de carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Musaca sănătoasă cu sos bechamel fără Gluten, Moussaka (vinete coapte și carne de vită cu sos bechamel), și Cum se face o musaca sănătoasă cu un sos bechamel fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați vinetele într-un castron mare; se presară cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea 30 de minute. Clătiți și scurgeți; se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
3
Lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Iaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc; acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bol
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
6
Așezați jumătate din feliile de vinete pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit; se fierbe 6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Repetați procedura cu vinetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
7
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Semințe
8
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o tigaie pentru pui; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
9
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
10
Lăsați să stea 15 minute; coaja.
11
Așezați feliile de cartofi pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 7 minute pe fiecare parte sau până devin aurii pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru Pui
12
Aranjați feliile de cartofi în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu felii de vinete. Aranjați jumătățile de ardei gras peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ardei Gras
Vinete
Cartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
13
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
14
Adăugați mielul; saut 5 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel
15
Se scurge bine; reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Adauga ceapa; saut 5 minute. Se amestecă roșiile și următoarele 5 ingrediente (roșii prin băț de scorțișoară); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Tomate
Ceapă
17
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru; aruncați bățul de scorțișoară. Lingură peste jumătăți de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Scorțișoară
Piper Negru
Ardei Gras
Sare
18
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
19
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
20
Combinați uleiul de măsline și făina într-o cratiță mare la foc mediu, amestecând cu un tel. Gatiti timp de 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
21
Combinați iaurtul scurs și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Lapte
22
Adăugați amestecul de iaurt în amestecul de făină, amestecând continuu; gatiti pana se ingroasa (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Iaurt
Făină Pentru Toate Scopurile
23
Se ia de pe foc; se amestecă 3/4 cană de brânză, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru, liniuță de nucșoară și gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Gălbenuș De Ou
Brânză
Nucșoară
Sare
24
Puneți sosul peste amestecul de miel; răspândind cu atenție, rulați un cuțit în jurul marginii exterioare pentru a permite sosului să intre în farfurie (vasul va fi foarte plin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Miel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
25
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
26
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se rumenesc și Bulbuc.