Moussaka cu vinete și ardei și iaurt B-Chamel

Moussaka cu vinete și ardei și iaurt B-Chamel
Reteta Moussaka cu vinete și ardei și iaurt B 8chamel ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Pentru $2.93 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. O porție conține 487 calorii, 23g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați vin, lapte, iaurt de carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Musaca sănătoasă cu sos bechamel fără Gluten, Moussaka (vinete coapte și carne de vită cu sos bechamel), și Cum se face o musaca sănătoasă cu un sos bechamel fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați vinetele într-un castron mare; se presară cu 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute. Clătiți și scurgeți; se usucă cu prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Lingura iaurt pe mai multe straturi de prosoape de hârtie grele; răspândit la 1/2-inch grosime. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc; acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
BolBol
5
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
6
Așezați jumătate din feliile de vinete pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit; se fierbe 6 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor. Repetați procedura cu vinetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
7
Tăiați ardeii grași pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
SemințeSemințe
8
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o tigaie pentru pui; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
9
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
10
Lăsați să stea 15 minute; coaja.
11
Așezați feliile de cartofi pe o tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; se fierbe 7 minute pe fiecare parte sau până devin aurii pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
12
Aranjați feliile de cartofi în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu felii de vinete. Aranjați jumătățile de ardei gras peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Ardei GrasArdei Gras
VineteVinete
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
13
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați mielul; saut 5 minute sau până se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
15
Se scurge bine; reveniți la tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Adauga ceapa; saut 5 minute. Se amestecă roșiile și următoarele 5 ingrediente (roșii prin băț de scorțișoară); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
TomateTomate
CeapăCeapă
17
Se presară cu 1/2 linguriță sare și 1/8 linguriță piper negru; aruncați bățul de scorțișoară. Lingură peste jumătăți de ardei gras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Piper NegruPiper Negru
Ardei GrasArdei Gras
SareSare
18
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
20
Combinați uleiul de măsline și făina într-o cratiță mare la foc mediu, amestecând cu un tel. Gatiti timp de 3 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
21
Combinați iaurtul scurs și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
LapteLapte
22
Adăugați amestecul de iaurt în amestecul de făină, amestecând continuu; gatiti pana se ingroasa (nu fierbeti).
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
23
Se ia de pe foc; se amestecă 3/4 cană de brânză, 1/4 linguriță sare, 1/8 linguriță piper negru, liniuță de nucșoară și gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
BrânzăBrânză
NucșoarăNucșoară
SareSare
24
Puneți sosul peste amestecul de miel; răspândind cu atenție, rulați un cuțit în jurul marginii exterioare pentru a permite sosului să intre în farfurie (vasul va fi foarte plin).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
25
Așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
26
Coaceți la 400 timp de 45 de minute sau până se rumenesc și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
27
Lăsați să stea 20 de minute.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Revista