Moussaka: Caserola De Vinete
Moussaka: caserola de vinete ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 287 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână sare kosher, pastă de roșii, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 30%. Încercați Skinny Moussakan aka carne de vită delicioasă și vinete caserola, Musaca De Vinete, și Musaca De Vinete La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru vinete: spălați vinetele și tăiați ambele capete. Cojiți fâșii de coajă de 1/2 inci din vinete, făcând dungi de piele. Feliați transversal în runde de 1/3 inci. Sare și piper pe ambele părți și lăsați să stea 30 de minute. Clătiți și uscați.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și prăjiți vinetele pe ambele părți, până se rumenesc.
Scurgeți bine pe prosoape de hârtie.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți untul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, 3 până la 4 minute.
Adăugați carnea de vită și gătiți până se rumenesc, aproximativ 6 minute.
Adăugați vinul și reduceți până când este aproape uscat.
Adăugați pastă de roșii, apă, pătrunjel, sare, piper și scorțișoară. Se fierbe timp de 30 de minute, se scoate de pe foc și se răcește.
Pentru bechamel: într-o cratiță medie, topiți untul. Se amestecă făina și se amestecă treptat laptele. Gatiti, amestecand, pana se ingroasa si neteda.
Adăugați nucșoară, sare și piper. Mișto.
Adăugați 4 uncii de brânză și amestecați bine. Pentru asamblare: Ungeți un vas de copt de 9 x 12 x 2 inci. Aranjați jumătate din vinete și jumătate din amestecul de carne, alternativ, până la utilizarea completă. Acoperiți cu sosul bechamel și brânza rămasă.
Se introduce la cuptor și se coace 40 de minute.
Se scoate într-un suport și se lasă să se răcească 20 de minute.
Tăiați în pătrate de 3 inci și serviți cald.