Moussaka
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Moussakan. Această rețetă servește 6 și costă 2,18 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 304 calorii. Dacă aveți la îndemână miel măcinat, scorțișoară măcinată, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi pesmetul uscat, puteți urma acest fel principal cu Tartele De Nucă De Cocos Fără Lapte Fără Gluten ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Moussaka, Moussaka, și Moussaka.
Instrucțiuni
Cojiți vinetele și tăiați transversal în felii groase de 1/4 inci.
Așezați pe o foaie mare de copt acoperită cu spray de gătit. Înveliți feliile cu spray de gătit.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până când vinetele sunt fragede și ușor rumenite, întorcându-se o dată.
Se lasă să se răcească ușor.
Înveliți o tigaie mare antiaderentă cu spray de gătit; așezați la foc mediu-mare până la cald.
Adăugați carnea și gătiți până se rumenesc, amestecând până se sfărâmă.
Scurgeți și uscați cu prosoape de hârtie. Ștergeți picăturile din tigaie cu un prosop de hârtie.
Întoarceți carnea în tigaie; adăugați sos de spaghete, scorțișoară și piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când amestecul de carne este îngroșat, amestecând ocazional.
Înveliți un vas de copt de 11 x 7 x 1 1/2 inch cu spray de gătit; așezați jumătate din felii de vinete în vas; deasupra cu jumătate din amestecul de carne. Repetați straturile cu felii de vinete rămase și amestecul de carne rămas.
Combinați supa și apa într-un bol mediu, amestecând până se omogenizează; se toarnă peste amestecul de carne.
Combinați pesmetul și brânza într-un castron mic.
Presărați amestecul de firimituri peste amestecul de supă.
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 25 de minute sau până se rumenesc și se rumenesc.
Vin recomandat: Agiorgitiko, Assyrtiko, Moschofilero
Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greek. Dacă vă simțiți ca merge greacă cu mâncarea grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate pentru a asocia cu pui, fructe de mare, etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel.
![Ripe fructe de zmeură și prune damson se amestecă pe palat cu indicii de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.]()
Ripe fructe de zmeură și prune damson se amestecă pe palat cu indicii de vanilie și nucșoară.Această mulțime-pleaser este un meci mare pentru carne de porc prăjită. Vă rugăm să serviți cu o ușoară răcire.
Ripe raspberry and damson plum fruit commingle on the palate with hints of vanilla and nutmeg.This crowd-pleaser is a great match for roasted pork. Please serve with a slight chill.