Moules Frites pentru Ziua Bastiliei

Moules Frites pentru Ziua Bastiliei
Moules Frites pentru Ziua Bastiliei este un fără gluten și pescatarian rețetă cu 2 porții. O porție conține 1185 calorii, 42G de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $5.49 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi roșii, arpagic, vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 15 minute. Acesta este adus la tine de SippitySup. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Moules frites, Clasic Moules Frites, și Moules Sans Frites.

Instrucțiuni

1
Pregătiți cartofii: frecați cartofii, curățați-i dacă doriți (eu nu), apoi tăiați-i pe lungime în plăci, cu grosimea de 3/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
2
Tăiați plăcile pe lungime în bastoane de 3/8 inci.
1
Se toarnă vermutul alb într-o cratiță adâncă, de 4 litri, nereactivă, la foc mare și se fierbe până când lichidul este aproape complet evaporat; adăugați smântâna și fierbeți din nou lichidul până se reduce la jumătate. Amestecați dacă este necesar pentru a preveni fierberea. Între timp, împărțiți bulbul de fenicul pe jumătate pe lungime, îndepărtați miezul, tăiați capătul cu frunze și rezervați pentru o altă utilizare. Feliați becul în felii de cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
VermutVermut
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați feniculul și usturoiul feliat în crema redusă, aduceți-l înapoi la fierbere; opriți focul și lăsați-l deoparte.Dați cartofilor primul lor prăjit: Preîncălziți uleiul într-o friteuză (sau o oală înaltă, adâncă) la 325 de grade. Tapetați o tigaie cu prosoape de hârtie pentru a absorbi uleiul din cartofii fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
CremăCremă
StocStoc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
FriteuzaFriteuza
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
TigaieTigaie
3
Se toarnă cartofii din vasul lor umplut cu apă într-o strecurătoare, apoi se usucă complet cu prosoape de hârtie. Prăjiți cartofii în mai multe loturi pentru a evita aglomerarea uleiului, amestecându-i pentru a se distribui uniform în ulei până când abia încep să devină aurii, aproximativ 4 până la 5 minute. Mutați cartofii fierți în tigaie și lăsați-i să ajungă la temperatura camerei, cu cel puțin 10 minute și până la o oră înainte de servire. Ridicați temperatura uleiului la 375 de grade.Gatiti midiile: aduceti sosul de smantana la fiert la foc mediu; adăugați midiile, acoperiți tigaia și gătiți, agitând tigaia o dată sau de două ori până când încep să se deschidă; aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SmântânăSos De Smântână
CartofiCartofi
MidiiMidii
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
TigaieTigaie
4
Scoateți capacul și agitați din nou tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se toarnă vinul, se agită și se gătește încă 2 minute până când vinul reduce o parte. Acoperiți tigaia, scoateți-o de pe foc și lăsați-o deoparte.Dați cartofilor al doilea prăjit: lucrând cu aproximativ jumătate din cartofi odată, prăjiți în uleiul de 375 de grade până se rumenesc și crocant, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
VinVin
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scurgeți-le pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie; aruncați cu sare kosher.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare KosherSare Kosher
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Se toarnă midiile și tot bulionul într-un castron mare; garnisiți cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MidiiMidii
ArpagicArpagic
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Serviți în boluri individuale cu prăjiturile pe lateral.Ca aceasta: cum ar fi încărcarea...
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate50
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista