Mote de Queso (brânză columbiană și supă de Ignam)
Mote de Queso (brânză columbiană și supă de Ignam) ar putea fi doar supa pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 125 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă este plăcută de 212 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați coriandru pentru a garnisi, suc de lime, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pan De Queso (pâine cu brânză în stil columbian), Supă De Pui Columbiană, și Supă De Pui Columbiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați diamantul și apa într-un vas mediu. Gatiti la foc mediu timp de aproximativ 45 de minute sau pana cand diamantul este moale si fraged.În timp ce diamantul se gătește, pregătiți sofrito-ul pentru supă încălzind uleiul la foc mediu într-o tigaie.
Adăugați ceapa, scallions, roșii, usturoi și chimen. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand ceapa este frageda, aproximativ 7 minute. Pune deoparte.Întoarceți focul la minim și adăugați sofrito și brânză la diamentrul gătit.
Lăsați să gătească încă aproximativ 10 minute. Puteți adăuga mai multă apă dacă supa este prea groasă. Consistența supei ar trebui să fie cremoasă, cu bucăți mici și fragede de incendame.
Se adaugă sare după gust, se amestecă bine și se ia de pe foc.
Adăugați suc de lămâie și serviți imediat.