Morton Thompson Turcia

Morton Thompson Turcia
Morton Thompson Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,87 USD pe porție. O porție conține 1310 calorii, 132g de proteine, și 52G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, căței de usturoi, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Morton ' s Steakhouse Shrimp Alexander, Tortul de morcovi al doamnei Thompson, și Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 260°. tocați bine curcanul rezervat fat.In o cratiță mică așezată la foc moderat, combinați grăsimea rezervată cu 1/2 cană de apă; aduceți la fierbere și fierbeți până când toată apa s-a evaporat și rămân doar grăsimi limpezi și bucăți mici de solid.Rezervați grăsime pentru umplutură.Condimentează interiorul curcanului cu sare și piper.Frecați pielea peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper.Pregătiți mănușile pentru lichidul de tăiere. Se aduce la fierbere și se fierbe tot timpul pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Adăugați mai multă apă după cum este necesar.Carne
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Combinați toate ingredientele menționate mai sus.Pregătiți bolul cu pesmet și carne gătită mixture.In un castron foarte mare combină ingredientele din toate cele trei boluri enumerate mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se amestecă bine. (După cum a spus Morten, "
3
Se amestecă cu mâinile.
4
Amestecați-l până vă doare antebrațele și încheieturile. Apoi amestecați-l mai mult. Acum aruncați-l suficient, astfel încât să nu mai fie o masă aluată.").Umpleți ușor curcanul.Umpleți cavitatea gâtului și coaseți deschiderile închise.Legați picioarele together.In un castron separat: faceți pasta cu ingredientele enumerate mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Combinați toate ingredientele pentru pastă într - un castron, adăugând suficientă făină pentru a forma o grosime paste.In o tigaie mare deschisă cu un suport: aranjați pieptul de curcan cu fața în jos pe un suport așezat într-o tigaie de prăjire superficială.Notă: adăugați continuu apă în partea de jos a tăvii de prăjire, astfel încât picăturile să nu fumeze și să declanșeze alarma de fum! Nu cred că Morton trebuia să-și facă griji pentru asta, dar cu siguranță trebuie!Preîncălziți cuptorul la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Puneți curcanul la cuptor și prăjiți-l timp de 15 minute, sau până se rumenesc.Întoarceți-l cu pieptul în sus și prăjiți timp de 15 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor.Acum, că este frumos și maro, folosind o patiserie sau o perie de vopsea, acoperiți curcanul complet cu pasta-în fiecare colț.Reduceți temperatura cuptorului la 163°.To lichidul care fierbe la foc mic, continuați să adăugați cidru și apă și reduceți până când s-a adăugat tot cidrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți-l de pe foc, dar păstrați-l cald deasupra aragazului. * Acesta este lichidul dvs. de ungere.Prăjiți pasărea, ungând-o frecvent (Rețeta originală spune la fiecare 15 minute) timp de 4 1/2 până la 5 ore sau până când un termometru instant pentru carne citește 180 până la 185 în coapsă; 170 în sân și 160 în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Lăsați să se odihnească cel puțin 15 până la 20 de minute, înainte de a îndepărta crusta/pielea.Faceți sos ca de obicei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Scoateți pansamentul.Sculptați ca de obicei și bucurați-vă!

Ingrediente

1măr, decojit, miez și tăiat cubulețemăr, decojit, miez și tăiat cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de mere, mai mult pentru completarea pentru ungand ca se fierbe în joscidru de mere, mai mult pentru completarea pentru ungand ca se fierbe în jos1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1frunze de dafin, zdrobitefrunze de dafin, zdrobite1Oreos dublu umplutcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pesmet proaspăt, adică. cuburi de pâine nesezonate, suficiente pentru 16 # curcanpesmet proaspăt, adică. cuburi de pâine nesezonate, suficiente pentru 16 # curcan1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.2 căni de nuci pecan tocate, opțional2 căni de nuci pecan tocate, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de chimensemințe de chimen6(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocatecoaste de țelină, tocate3Bucăți de caramele Heath Barsemințe de țelinăsemințe de țelină2Bucăți de caramele Heath Barmuștar uscat, al lui Colemanmuștar uscat, al lui Coleman10creveți și cu venegrăsime, redată din Turciagrăsime, redată din Turcia2gălbenușuri de ougălbenușuri de ou1cățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat4căței de usturoi, zdrobiți, tocațicăței de usturoi, zdrobiți, tocați33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmrădăcină de ghimbir conservată, tocatărădăcină de ghimbir conservată, tocată1Bucăți de caramele Heath Barcoriandru măcinatcoriandru măcinat10creveți și cu venepiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de porc măcinată, gătităcarne de porc măcinată, gătită3401 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.carne de vită măcinată, gătităcarne de vită măcinată, gătită1Oreos dublu umplutsuc de ceapăsuc de ceapă1lemon, coaja delemon, coaja de1Bucăți de caramele Heath Barnucșoarănucșoară1Bucăți de caramele Heath Barfrunze de maghiran, tocatefrunze de maghiran, tocate1Oreos dublu umplutmuștar uscat, al lui Colemanmuștar uscat, al lui Coleman4mariceapa, tocataceapa, tocata1portocaliu, decojit și tăiat cubulețeportocaliu, decojit și tăiat cubulețe3Bucăți de caramele Heath Barfrunze de oreganofrunze de oregano1Oreos dublu umplutlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă43 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmpătrunjel, tocatpătrunjel, tocat5671 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ananas zdrobit, neîndulcit și scursananas zdrobit, neîndulcit și scurs2Bucăți de caramele Heath Barsemințe de mac, omitsemințe de mac, omit12 lingurițe de pudră de usturoi1 recipient (7 uncii) ceapă tocată1 recipient (7 uncii) ceapă tocată1Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Oreos dublu umplutpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă10creveți și cu venepâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1Bucăți de caramele Heath Barsavuros de varăsavuros de vară7kilogramecurcan întreg, proaspăt, clătit și uscatcurcan întreg, proaspăt, clătit și uscat10creveți și cu venemăruntaie de curcan, gât, ficat și inimămăruntaie de curcan, gât, ficat și inimă1Bucăți de caramele Heath Barturmericturmeric9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)parmezan proaspăt ras, plus coajă (opțional)2831 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.castane de apă, scurse, tocatecastane de apă, scurse, tocate
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista