Morton Thompson Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,87 USD pe porție. O porție conține 1310 calorii, 132g de proteine, și 52G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, căței de usturoi, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Morton ' s Steakhouse Shrimp Alexander, Tortul de morcovi al doamnei Thompson, și Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 260°. tocați bine curcanul rezervat fat.In o cratiță mică așezată la foc moderat, combinați grăsimea rezervată cu 1/2 cană de apă; aduceți la fierbere și fierbeți până când toată apa s-a evaporat și rămân doar grăsimi limpezi și bucăți mici de solid.Rezervați grăsime pentru umplutură.Condimentează interiorul curcanului cu sare și piper.Frecați pielea peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper.Pregătiți mănușile pentru lichidul de tăiere. Se aduce la fierbere și se fierbe tot timpul pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Turcia Grăsime
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Adăugați mai multă apă după cum este necesar.Carne
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Apă Pentru A Permite
1
Combinați toate ingredientele menționate mai sus.Pregătiți bolul cu pesmet și carne gătită mixture.In un castron foarte mare combină ingredientele din toate cele trei boluri enumerate mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă bine. (După cum a spus Morten, "
3
Se amestecă cu mâinile.
4
Amestecați-l până vă doare antebrațele și încheieturile. Apoi amestecați-l mai mult. Acum aruncați-l suficient, astfel încât să nu mai fie o masă aluată.").Umpleți ușor curcanul.Umpleți cavitatea gâtului și coaseți deschiderile închise.Legați picioarele together.In un castron separat: faceți pasta cu ingredientele enumerate mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Combinați toate ingredientele pentru pastă într - un castron, adăugând suficientă făină pentru a forma o grosime paste.In o tigaie mare deschisă cu un suport: aranjați pieptul de curcan cu fața în jos pe un suport așezat într-o tigaie de prăjire superficială.Notă: adăugați continuu apă în partea de jos a tăvii de prăjire, astfel încât picăturile să nu fumeze și să declanșeze alarma de fum! Nu cred că Morton trebuia să-și facă griji pentru asta, dar cu siguranță trebuie!Preîncălziți cuptorul la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Puneți curcanul la cuptor și prăjiți-l timp de 15 minute, sau până se rumenesc.Întoarceți-l cu pieptul în sus și prăjiți timp de 15 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți din cuptor.Acum, că este frumos și maro, folosind o patiserie sau o perie de vopsea, acoperiți curcanul complet cu pasta-în fiecare colț.Reduceți temperatura cuptorului la 163°.To lichidul care fierbe la foc mic, continuați să adăugați cidru și apă și reduceți până când s-a adăugat tot cidrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți-l de pe foc, dar păstrați-l cald deasupra aragazului. * Acesta este lichidul dvs. de ungere.Prăjiți pasărea, ungând-o frecvent (Rețeta originală spune la fiecare 15 minute) timp de 4 1/2 până la 5 ore sau până când un termometru instant pentru carne citește 180 până la 185 în coapsă; 170 în sân și 160 în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Lăsați să se odihnească cel puțin 15 până la 20 de minute, înainte de a îndepărta crusta/pielea.Faceți sos ca de obicei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Scoateți pansamentul.Sculptați ca de obicei și bucurați-vă!