Morton Thompson Turcia

Morton Thompson Turcia
Morton Thompson Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 3,87 USD pe porție. O porție conține 1310 calorii, 132g de proteine, și 52G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați coriandru măcinat, căței de usturoi, muștar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Încercați Morton ' s Steakhouse Shrimp Alexander, Tortul de morcovi al doamnei Thompson, și Ciorbă de curcan de lămâie de casă și supă de tăiței de curcan Jalapeno pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 260°. tocați bine curcanul rezervat fat.In o cratiță mică așezată la foc moderat, combinați grăsimea rezervată cu 1/2 cană de apă; aduceți la fierbere și fierbeți până când toată apa s-a evaporat și rămân doar grăsimi limpezi și bucăți mici de solid.Rezervați grăsime pentru umplutură.Condimentează interiorul curcanului cu sare și piper.Frecați pielea peste tot cu ulei și condimentați cu sare și piper.Pregătiți mănușile pentru lichidul de tăiere. Se aduce la fierbere și se fierbe tot timpul pentru ungere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Turcia GrăsimeTurcia Grăsime
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Adăugați mai multă apă după cum este necesar.Carne
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1
Combinați toate ingredientele menționate mai sus.Pregătiți bolul cu pesmet și carne gătită mixture.In un castron foarte mare combină ingredientele din toate cele trei boluri enumerate mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Se amestecă bine. (După cum a spus Morten, "
3
Se amestecă cu mâinile.
4
Amestecați-l până vă doare antebrațele și încheieturile. Apoi amestecați-l mai mult. Acum aruncați-l suficient, astfel încât să nu mai fie o masă aluată.").Umpleți ușor curcanul.Umpleți cavitatea gâtului și coaseți deschiderile închise.Legați picioarele together.In un castron separat: faceți pasta cu ingredientele enumerate mai sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Combinați toate ingredientele pentru pastă într - un castron, adăugând suficientă făină pentru a forma o grosime paste.In o tigaie mare deschisă cu un suport: aranjați pieptul de curcan cu fața în jos pe un suport așezat într-o tigaie de prăjire superficială.Notă: adăugați continuu apă în partea de jos a tăvii de prăjire, astfel încât picăturile să nu fumeze și să declanșeze alarma de fum! Nu cred că Morton trebuia să-și facă griji pentru asta, dar cu siguranță trebuie!Preîncălziți cuptorul la 50
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Puneți curcanul la cuptor și prăjiți-l timp de 15 minute, sau până se rumenesc.Întoarceți-l cu pieptul în sus și prăjiți timp de 15 minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Scoateți din cuptor.Acum, că este frumos și maro, folosind o patiserie sau o perie de vopsea, acoperiți curcanul complet cu pasta-în fiecare colț.Reduceți temperatura cuptorului la 163°.To lichidul care fierbe la foc mic, continuați să adăugați cidru și apă și reduceți până când s-a adăugat tot cidrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți-l de pe foc, dar păstrați-l cald deasupra aragazului. * Acesta este lichidul dvs. de ungere.Prăjiți pasărea, ungând-o frecvent (Rețeta originală spune la fiecare 15 minute) timp de 4 1/2 până la 5 ore sau până când un termometru instant pentru carne citește 180 până la 185 în coapsă; 170 în sân și 160 în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Lăsați să se odihnească cel puțin 15 până la 20 de minute, înainte de a îndepărta crusta/pielea.Faceți sos ca de obicei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
10
Scoateți pansamentul.Sculptați ca de obicei și bucurați-vă!

Ingrediente

1măr, decojit, miez și tăiat cubulețemăr, decojit, miez și tăiat cubulețe2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcidru de mere, mai mult pentru completarea pentru ungand ca se fierbe în joscidru de mere, mai mult pentru completarea pentru ungand ca se fierbe în jos1șuncă întreagă pentru învelitșuncă întreagă pentru învelit1frunze de dafin, zdrobitefrunze de dafin, zdrobite1Oreos dublu umplutcu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)cu 4 g de grăsime sau mai puțin pe porție (recomandat: amy's chunky tomate bisque)680ardei habeneropesmet proaspăt, adică. cuburi de pâine nesezonate, suficiente pentru 16 # curcanpesmet proaspăt, adică. cuburi de pâine nesezonate, suficiente pentru 16 # curcan113ardei habenero3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch3 napi mici, curățați de coajă și feliați cu grosimea de 1/8 inch2Crustă: firimituri de biscuiți graham8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană8 felii (1/4 inch) groase de brânză elvețiană2cp. legume (de exemplu, spanac)semințe de chimensemințe de chimen6(mequite, hickory sau arin)coaste de țelină, tocatecoaste de țelină, tocate3cp. legume (de exemplu, spanac)semințe de țelinăsemințe de țelină2cp. legume (de exemplu, spanac)muștar uscat, al lui Colemanmuștar uscat, al lui Coleman10creveți și cu venegrăsime, redată din Turciagrăsime, redată din Turcia2gălbenușuri de ougălbenușuri de ou1cățel de usturoi, zdrobitcățel de usturoi, zdrobit1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat4căței de usturoi, zdrobiți, tocațicăței de usturoi, zdrobiți, tocați3Crustă: firimituri de biscuiți grahamrădăcină de ghimbir conservată, tocatărădăcină de ghimbir conservată, tocată1cp. legume (de exemplu, spanac)coriandru măcinatcoriandru măcinat10creveți și cu venepiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat113ardei habenerocarne de porc măcinată, gătităcarne de porc măcinată, gătită340ardei habenerocarne de vită măcinată, gătităcarne de vită măcinată, gătită1Oreos dublu umplutsuc de ceapăsuc de ceapă1lemon, coaja delemon, coaja de1cp. legume (de exemplu, spanac)nucșoarănucșoară1cp. legume (de exemplu, spanac)frunze de maghiran, tocatefrunze de maghiran, tocate1Oreos dublu umplutmuștar uscat, al lui Colemanmuștar uscat, al lui Coleman4mariceapa, tocataceapa, tocata1portocaliu, decojit și tăiat cubulețeportocaliu, decojit și tăiat cubulețe3cp. legume (de exemplu, spanac)frunze de oreganofrunze de oregano1Oreos dublu umplutlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă4Crustă: firimituri de biscuiți grahampătrunjel, tocatpătrunjel, tocat567ardei habeneroananas zdrobit, neîndulcit și scursananas zdrobit, neîndulcit și scurs2cp. legume (de exemplu, spanac)semințe de mac, omitsemințe de mac, omit1parmezan ras1 recipient (7 uncii) ceapă tocată1 recipient (7 uncii) ceapă tocată1cp. legume (de exemplu, spanac)plus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1Oreos dublu umplutplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață10creveți și cu veneplus 2 linguri de apă cu gheațăplus 2 linguri de apă cu gheață1cp. legume (de exemplu, spanac)savuros de varăsavuros de vară7kilogramecurcan întreg, proaspăt, clătit și uscatcurcan întreg, proaspăt, clătit și uscat10creveți și cu venemăruntaie de curcan, gât, ficat și inimămăruntaie de curcan, gât, ficat și inimă1cp. legume (de exemplu, spanac)turmericturmeric9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cmpăstârnac, curățat de coajă și tăiat în bucăți de 1,2 cm283ardei habenerocastane de apă, scurse, tocatecastane de apă, scurse, tocate
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate61
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista