Mortadella Stromboli

Mortadella Stromboli
Reteta Mortadella Stromboli se poate face in aproximativ 40 de minute . Pentru 3,88 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 754 de calorii , 32 g de proteine și 48 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați măsline, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 40% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ ciuperci cu mousse de mortadela , stromboli cu trei carne și stromboli cu cârnați și pepperoni .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Mortadela Feliată, Tăiată în Benzi Late De 1/2 Inch1/4 De Kilogram De Mortadela Feliată, Tăiată în Benzi Late De 1/2 Inch
2
Amestecați 1 cană de brânză elvețiană cu brânză cu fir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
3
Ungeți ușor o foaie de copt cu ulei de măsline. Desfaceți aluatul, tăiați în jumătate pentru a face două bucăți de 6 pe 9 inci și puneți-l pe tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii SubțiriCeașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Răspândiți jumătate din amestecul de brânză de-a lungul unei părți lungi a fiecărui dreptunghi, lăsând un inch margine între brânză și marginea aluatului. Acoperiți fiecare movilă de brânză cu jumătate din busuioc, un sfert din măsline, 1/4 cană sos de roșii și o treime din mortadela. Îndoiți aluatul peste umplutură pe lungime, apăsând marginile pentru a sigila. Faceți fante în partea de sus a aluatului pentru a permite aburului să iasă în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
MortadellaMortadella
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Coaceți stromboli până se rumenesc, aproximativ 15 minute; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Ungeți fiecare cu ulei de măsline, apoi presărați deasupra măslinele rămase, mortadela și brânză. Inapoi la cuptor si coace pana cand branza se topeste si crusta este aurie. Odihnește-te timp de 5 minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MortadellaMortadella
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Fotografie de Antonis Achiellos
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista