Mortadella Stromboli
Reteta Mortadella Stromboli se poate face in aproximativ 40 de minute . Pentru 3,88 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 754 de calorii , 32 g de proteine și 48 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați măsline, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 40% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ ciuperci cu mousse de mortadela , stromboli cu trei carne și stromboli cu cârnați și pepperoni .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Amestecați 1 cană de brânză elvețiană cu brânză cu fir.
Ungeți ușor o foaie de copt cu ulei de măsline. Desfaceți aluatul, tăiați în jumătate pentru a face două bucăți de 6 pe 9 inci și puneți-l pe tava pregătită.
Răspândiți jumătate din amestecul de brânză de-a lungul unei părți lungi a fiecărui dreptunghi, lăsând un inch margine între brânză și marginea aluatului. Acoperiți fiecare movilă de brânză cu jumătate din busuioc, un sfert din măsline, 1/4 cană sos de roșii și o treime din mortadela. Îndoiți aluatul peste umplutură pe lungime, apăsând marginile pentru a sigila. Faceți fante în partea de sus a aluatului pentru a permite aburului să iasă în timpul coacerii.
Coaceți stromboli până se rumenesc, aproximativ 15 minute; scoateți din cuptor.
Ungeți fiecare cu ulei de măsline, apoi presărați deasupra măslinele rămase, mortadela și brânză. Inapoi la cuptor si coace pana cand branza se topeste si crusta este aurie. Odihnește-te timp de 5 minute înainte de a tăia.
Fotografie de Antonis Achiellos