Reteta Mortadella Stromboli se poate face in aproximativ 40 de minute . Pentru 3,88 USD per porție , primești un fel principal care servește 4. O porție conține 754 de calorii , 32 g de proteine și 48 g de grăsimi . Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și luați măsline, frunze de busuioc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de 40% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ ciuperci cu mousse de mortadela , stromboli cu trei carne și stromboli cu cârnați și pepperoni .
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Mortadela Feliată, Tăiată în Benzi Late De 1/2 Inch
2
Amestecați 1 cană de brânză elvețiană cu brânză cu fir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
3
Ungeți ușor o foaie de copt cu ulei de măsline. Desfaceți aluatul, tăiați în jumătate pentru a face două bucăți de 6 pe 9 inci și puneți-l pe tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
4
Răspândiți jumătate din amestecul de brânză de-a lungul unei părți lungi a fiecărui dreptunghi, lăsând un inch margine între brânză și marginea aluatului. Acoperiți fiecare movilă de brânză cu jumătate din busuioc, un sfert din măsline, 1/4 cană sos de roșii și o treime din mortadela. Îndoiți aluatul peste umplutură pe lungime, apăsând marginile pentru a sigila. Faceți fante în partea de sus a aluatului pentru a permite aburului să iasă în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Mortadella
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De Porumb
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
5
Coaceți stromboli până se rumenesc, aproximativ 15 minute; scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Ungeți fiecare cu ulei de măsline, apoi presărați deasupra măslinele rămase, mortadela și brânză. Inapoi la cuptor si coace pana cand branza se topeste si crusta este aurie. Odihnește-te timp de 5 minute înainte de a tăia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Aluat De Pâine De Porumb
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman