Morrison House Brioche
Morrison Casa Brioche ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 391 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, apă caldă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 30%. Încercați Pâinea de carne a lui Rob Morrison, Pâinea de carne a lui Rob Morrison, și Brioșă de casă (Oh glorios brioșă cu unt) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și zahărul într-un bol mare de amestecare. Faceți o fântână în centrul amestecului; adăugați drojdie și apă în centru.
Bateți la viteză mică cu un mixer electric până se omogenizează; adăugați sare și 8 ouă, pe rând, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Adăugați untul treptat, bătând bine (vor fi vizibile bucăți mici de unt). Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte (aluatul va fi lipicios).
Împărțiți aluatul în 12 porții; ciupiți o bilă de aluat de 1 inch din fiecare porție și puneți-o deoparte.
Rulați bucăți mai mari în bile pe o suprafață ușor făinată; așezați în forme individuale de brioșă bine unse sau într-o tigaie pentru brioșe.
Așezați matrițele sau tigaia cu briose pe o foaie de copt.
Faceți o fântână în centrul fiecărei mingi. Formați bucățile de aluat rămase în bile și așezați-le în puțuri.
Periați brioșa cu ou bătut; lasa sa stea 30 de minute.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Se răcește în matrițe 10 minute; scoateți din matrițe.