Morcovii de ghimbir Confiați ai lui FROGHOPPER

Morcovii de ghimbir Confiați ai lui FROGHOPPER
Morcovii de ghimbir Confiați ai lui FROGHOPPER necesită în jur 20 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 130 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 4 și costă 52 de cenți pe porție. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți ghimbir măcinat, apă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de minunat. Încercați Morcovi confiate de ghimbir-var, Biscuiți cu cremă de ghimbir fără Gluten cu ghimbir confiat de casă, și Morcovi Confiate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți morcovii și apa la fiert într-o cratiță, reduceți focul la minim și fierbeți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
2
Scurgeți morcovii; se amestecă untul până când morcovii sunt acoperiți. Se amestecă zahărul brun, ghimbirul și sarea; aduceți la fierbere și gătiți morcovii, amestecând des, până când morcovii sunt glazurați, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Curcan (sau Pui) Gătit MărunțitCurcan (sau Pui) Gătit Mărunțit
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista