Morcovi și varză de Bruxelles glazurate cu zahăr brun și piper
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Morcovii și varza de Bruxelles glazurate cu zahăr brun și piper ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 203 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr brun, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Morcovi și varză de Bruxelles glazurate cu zahăr brun și piper, Rețetă De Morcovi Glazurați Cu Zahăr Brun, și Varză de Bruxelles, morcovi și nuci pecan într-un sos de arțar.
Instrucțiuni
Albiți morcovii într-o oală mare cu apă sărată clocotită până când este crocantă, aproximativ 4 minute.
Transferați morcovii într-un castron cu apă cu gheață folosind lingura cu fante. Întoarceți apa la fierbere.
Adăugați muguri și blanch până când este crocant, aproximativ 5 minute.
Transferați într-un alt vas cu apă cu gheață.
Scurgeți legumele și dați-le la frigider dacă faceți înainte.
Aduceți bulionul, untul sau margarina și zahărul brun la fiert într-o tigaie mare și grea. Se amestecă până se dizolvă zahărul. Se fierbe până se reduce la jumătate, aproximativ 7 minute. Poate fi pregătit cu 6 ore înainte; reveniți la fierbere înainte de a continua.
Adăugați morcovi. Gatiti pana aproape frageda si sosul incepe sa se imbrace, scuturand tigaia ocazional, aproximativ 6 minute.
Adăugați varza de Bruxelles și piperul. Gatiti pana se incalzeste, amestecand ocazional, aproximativ 4 minute.