Morcovi și păstârnac bătuți
Morcovii bătuți și păstârnacul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 223 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Somon Fript Cu Cremă De Lămâie Cu Păstârnac Bătut, Morcovi Și Păstârnac Cu Ghimbir, și Păstârnac și morcovi sote.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați morcovi, acoperiți parțial și fierbeți 5 minute.
Adăugați păstârnac și acoperiți parțial. Fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 15 minute.
Puneți legumele în cratiță și amestecați la foc mediu până când se evaporă excesul de umiditate.
Transferați la robotul de bucătărie.
Adăugați unt și procesați până se omogenizează. Condimentează cu nucșoară, sare și piper. Se poate face cu 4 ore înainte. Se încălzește la foc mic, amestecând des.