Morcovii și prazul sotate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă 28 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 77 calorii. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, praz, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 455 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi și praz sotate, Praz și morcovi sote, și Praz Sotat.
Instrucțiuni
1
Combinați prazul, morcovii, bulionul de pui, untul, zahărul, cimbru, sare și piper într-o tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până se evaporă lichidul, aproximativ 15 minute. Gatiti si amestecati amestecul pana cand prazul si morcovii se rumenesc usor, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Grăsime De Porc înapoi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie