Morcovi în unt de mărar

Morcovi în unt de mărar
Morcovii în unt de mărar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegetariană are 70 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, morcovi, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Morcovi pentru copii cu mărar, unt și lămâie, Morcovi pentru copii aburiti cu unt de portocale-marar, și Morcovi cu marar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță grea de dimensiuni medii, combinați morcovii, apa, untul, zahărul, sarea și semințele de mărar. Aduceți la fierbere; reduceți căldura, acoperiți și fierbeți 25 până la 30 de minute sau până când morcovii sunt fragede și cea mai mare parte a lichidului este absorbită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MărarSemințe De Mărar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista