Morcovi în unt de lămâie-pătrunjel
Morcovi în unt de lamaie-patrunjel este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 100 de calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, sare, pătrunjel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Morcovi Cu Lămâie Și Pătrunjel, Păstrăv cu pătrunjel și unt de lămâie, și Fasole cu unt de lămâie și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă într-o cratiță mare; adăugați morcovi. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-9 minute sau până când este crocant.
Scurgeți; puneți morcovii deoparte.
În aceeași tigaie, topiți untul la foc mediu. Se amestecă pătrunjelul, sucul de lămâie și sarea. Întoarceți morcovii în tigaie și încălziți.