Morcovi Tangy cu struguri
Morcovii Tangy cu struguri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 27 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 55 calorii. 7 persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de vin, șalotă, apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este spectaculos. Încercați Morcovi Cu Chimen Și Struguri, Morcovi dulci și dulci, și Bruxelles Aburit Și Morcovi Cu Sos De Arțar Acidulat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți apa până la fierbere într-o tigaie antiaderentă de 10 inci.
Gatiti morcovii si ceapa in apa la foc mediu 8-10 minute, amestecand frecvent, pana cand apa s-a evaporat si morcovii sunt fragezi.
Împingeți amestecul de morcovi în partea laterală a tigaiei.
Se amestecă oțetul și zahărul brun în cealaltă parte a tigaiei.
Adăugați struguri. Aruncați amestecul de morcovi, strugurii și amestecul de oțet până la fierbinte.