Morcovi sherry cu ghimbir
Morcovi sherry cu ghimbir ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru 59 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 147 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pătrunjel, morcovi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 41%. Rețete similare includ Morcovi De Ghimbir-Rom, Morcovi De Ghimbir Portocaliu, și Morcovi Cu Ghimbir Caramelizat.
Instrucțiuni
Cojiți morcovii, tăiați capetele și clătiți. Topiți untul într - o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu-mare.
Adăugați morcovii într-un singur strat și întoarceți după cum este necesar până se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Adăugați ghimbir, 3 linguri sherry și 3 linguri apă; amestecați, acoperiți, reduceți căldura și fierbeți până când morcovii sunt fragede-crocante pentru a mușca, aproximativ 5 minute. Se amestecă pătrunjelul și se condimentează după gust cu sare și piper.
Aranjați morcovii pe un platou și răzuiți amestecul de ghimbir uniform peste ele.
Adăugați mai mult sherry după gust.