Morcovi prăjiți și păstârnac cu cimbru
Morcovii prăjiți și păstârnacul cu cimbru necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 258 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miere, sare și piper grosier, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură foarte prietenoasă cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 82%. Încercați Păstârnac Prăjit Cu Cimbru, Păstârnac prăjit cu cimbru, și Păstârnac Și Morcovi Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Curățați morcovii și păstârnacul și tăiați-i pe jumătate pe lungime, cei mai mari pot fi tăiați în sferturi.
Așezați-le pe o foaie mare de copt cu margini.
Stropiți morcovii și păstârnacul cu uleiul de măsline și mierea. Condimentează cu sare și piper și aruncă pentru a acoperi. Împrăștiați crenguțele de cimbru deasupra.
Puneți-le în cuptorul preîncălzit.
După 10 minute, dați legumelor o aruncare și dați-le din nou la cuptor pentru încă 10 minute până când legumele sunt moi și ușor caramelizate.