Morcovi prăjiți la tigaie cu mentă și pătrunjel Gremolata

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii prăjiți cu mentă și Gremolatan de pătrunjel. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 114 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Dacă aveți morcovi, mentă, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ciorbe de miel fiert cu pătrunjel-mentă Gremolata, Tocană picantă de miel cu curmale, mentă și pătrunjel Gremolata, și Ceapă Roșie Prăjită Cu Rodie, Portocală Și Gremolată De Pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii, bulionul și 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare și dați la fiert la foc mediu-mare. Acoperiți, reduceți focul la mediu și continuați să gătiți până când morcovii sunt fragede, 12 până la 14 minute. Descoperiți și gătiți, amestecând, până când lichidul s-a evaporat și morcovii se rumenesc ușor, încă 2 până la 3 minute. Condimentează cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Între timp, combinați menta, pătrunjelul, sucul, coaja și restul de 3 lingurițe de ulei într-un vas mic.
Se presară cu sare și piper. Aruncați morcovii calzi cu amestecul de plante medicinale.