Morcovi prăjiți cu unt de muștar cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați morcovii prăjiți cu unt de muștar cu ierburi. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 88 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 56 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare kosher, muștar, ierburi și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Morcovi Prăjiți, Fenicul Prăjit Și Morcovi, și Morcovi prăjiți cu marmeladă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 450 F și aranjați un suport în mijloc.
Așezați morcovii pe o foaie de copt, stropiți cu uleiul, condimentați cu sare și piper și aruncați pentru a acoperi uniform. Prăjiți, scuturând tigaia ocazional, până când un cuțit străpunge ușor morcovii, aproximativ 10 până la 15 minute. (Morcovii mai mici se vor găti în mai puțin timp.)
Scoateți din cuptor și lăsați-l deoparte în timp ce pregătiți untul de muștar cu ierburi.Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu până la spumare.
Adăugați muștarul și amestecați pentru a combina.
Adăugați morcovii prăjiți și ierburile și aruncați pentru a acoperi morcovii în amestecul de unt. Condimentează cu sare și piper după cum este necesar.