Morcovi prăjiți cu miere-balsamică din ' legumele glorioase ale Italiei

Miere-Balsamic prăjită morcovi din ' legume glorioase din Italia ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă 43 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 127 calorii. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic îmbătrânit, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Crostini cu Fontinan și marmeladă de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei, Fasole verde zdrobită și cartofi cu Pancetta din legumele glorioase ale Italiei, și Ravioli Swiss Chard și spanac Nudi în sos simplu de roșii din ' legumele glorioase ale Italiei.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 buc. F (190 buc. C / gaz 5).
Puneți morcovii într-o tigaie. Într-un castron mic, amestecați împreună uleiul de măsline, mierea și 2 lingurițe de oțet.
Se toarnă peste morcovi. Se condimentează cu 1/2 linguriță de sare și o măcinare generoasă de piper. Aruncați ușor pentru a combina. Prăjiți morcovii timp de 10 minute; aruncați și prăjiți încă 15 minute sau până când morcovii sunt fragezi și rumeniți în pete.
Transferați într-un vas de servit și presărați câteva picături de oțet și puțină sare de mare deasupra.
Se servește fierbinte sau cald.