Morcovi prăjiți, cu glazură de Chile, mentă și portocală

Morcovi prăjiți, cu glazură de Chile, mentă și portocală
Morcovi prăjiți, cu Chile, mentă și glazură portocalie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Epicurious. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, coajă de portocală, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Morcovi Prăjiți, Cu Glazură De Chile, Mentă Și Portocală, Morcovi prăjiți, cu glazură de Chile, mentă și portocală, și Morcovi prăjiți cu glazură de portocale Madeiran pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite2 Pachete (4 Porții) De Budincă Instantă Cu Vanilie JELL-O, împărțite
2
Bateți sucul, 1 lingură de ulei și oțetul într-un castron mic pentru a amesteca; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Se amestecă restul de 1 lingură de ulei, piper roșu zdrobit și sare în mediucastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați morcovi și aruncați pentru a acoperi. Scrapecarrot amestec pe mare cu ramă bakingsheet. Aranjați morcovii într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
5
Prăjiți morcovii până aproape fragede, amestecând ocazional, aproximativ 15 minute(în funcție de dimensiune).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6
Adăugați amestec de sucși aruncați pentru a amesteca. Prăjiți până când sucurile sunt reduse la glazura și acoperirea morcovilor, amestecând ocazional, cu aproximativ 10 minute mai mult.Condimentați după gust cu mai multă sare, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
7
Transferați morcovii într-un castron mare; adăugați mentă și coaja de portocală și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Transferla vasul de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate33
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista