Morcovi picante cu pătrunjel și coriandru
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii picanți cu pătrunjel și coriandru. Această rețetă servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 153 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați migdale albite, morcovi, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Morcovi citrici cu pătrunjel, Morcovi Cu Lămâie Și Pătrunjel, și Morcovi în unt de lămâie-pătrunjel.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, acoperiți morcovii și usturoiul cu apă și aduceți la fierbere. Gatiti la foc moderat pana cand morcovii sunt fragede, aproximativ 10 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească; aruncați usturoiul.
Într-un castron mare, combinați uleiul de măsline, sucul de lămâie, pătrunjelul, coriandrul, boiaua și ardeiul roșu zdrobit. Condimentează pansamentul cu sare.
Adăugați morcovii, aruncați pentru a acoperi și presărați migdalele deasupra.
Se servește cald, la temperatura camerei sau ușor răcit.