Morcovi parfumați de ghimbir cu coajă de mandarină și arpagic
Morcovii parfumați de ghimbir cu coajă de mandarină și arpagic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 118 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de măsline, 2 mandarine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Spaghettini Cu Coajă De Lămâie Și Arpagic, Ouă devilate cu coajă de lămâie, capere și arpagic, și Batoane De Ciocolată Cu Migdale De Afine Cu Coajă De Mandarină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii într-un abur acoperit așezat peste apă clocotită. Gatiti pana cand este crocant, aproximativ 6 minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte până la 4 ore ahead.In o tigaie mare de sote, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Adăugați ghimbirul și amestecați până când este parfumat. Se amestecă coaja, apoi se adaugă morcovii, aruncând pentru a acoperi.
Adăugați arpagicul, untul, sucul de mandarină, sarea și piperul alb. Aruncați din nou pentru a acoperi bine.