Morcovi Parfumați

Morcovi Parfumați
Morcovii parfumați ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 servește 15 și costă 14 cenți pe porție. O porție conține 40 de calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de morcovi, coriandru, pansament lite house și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Conopidă Parfumată, Curry De Pui Parfumat, și Midii Thailandeze Parfumate.

Instrucțiuni

1
Gatiti morcovii in apa clocotita 5 pana la 8 min. sau până când este crocant. Între timp, gătiți și amestecați nucile și chimenul în tigaie mare la foc mediu 5 min. sau până când nucile sunt prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Scurgeți morcovii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3
Se adaugă în tigaie cu pansament; se fierbe la foc mediu-mic 2 min., amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate29
Revista