Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon
Rețeta de morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 30 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 17 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână morcovi, apă caldă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon, Daikon murat vietnamez și morcovi pentru Banh m cca (do Chua), și Rețetă Vietnameză De Morcov Murat Și Daikon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apa, oțetul, zahărul și sarea până se dizolvă zahărul și sarea.
Așezați morcovii și ridichea într-un recipient și acoperiți cu lichidul de murat.
Lăsați murarea timp de cel puțin o oră și păstrați-o în frigider timp de până la o săptămână.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)]()
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.