Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon

Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon
Rețeta de morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare vietnameză. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 30 de calorii. Această rețetă servește 8 și costă 17 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână morcovi, apă caldă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi murați vietnamezi și ridiche Daikon, Daikon murat vietnamez și morcovi pentru Banh m cca (do Chua), și Rețetă Vietnameză De Morcov Murat Și Daikon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă apa, oțetul, zahărul și sarea până se dizolvă zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Așezați morcovii și ridichea într-un recipient și acoperiți cu lichidul de murat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3
Lăsați murarea timp de cel puțin o oră și păstrați-o în frigider timp de până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista