Morcovi Marocani
Morcovii marocani ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 73 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, morcov tăiat în diagonală, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, care este solid. Încercați Morcovi Marocani, Morcovi Marocani, și morcovi marocani pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Morcovi la abur, acoperiți, 14 minute sau până se înmoaie.
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați usturoi și semințe de chimen; saut 1 1/2 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă morcovii, coriandrul și ingredientele rămase.