Morcovi la grătar și fasole verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovi la grătar și fasole verde. Această rețetă servește 2 și costă 42 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 66 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați frunze de maghiran, ardei de usturoi, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fasole Verde Usturoi La Grătar Și Morcovi, Morcovi glazurați și fasole verde, și Fasole Verde Murată Și Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. În castron mediu, aruncați toate ingredientele, cu excepția cepei.
Așezați în coșul de grătar (grătar "wok"). Amestecul de ulei de rezervă în castron.
Acoperiți și grătiți legumele la foc mediu 10 minute.
Adăugați ceapa în amestecul de ulei în castron; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați ceapa în coșul de grătar. Acoperiți și grătiți cu 8 până la 10 minute mai mult, agitând coșul sau amestecând ocazional legumele, până când toate legumele sunt crocante.