Morcovi glazurați și păstârnac
Morcovii glazurați și păstârnacul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 102 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de păstârnac, sare, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 34%. Rețete similare includ Păstârnac și morcovi glazurați, Morcovi Și Păstârnac Glazurați Cu Miere, și Păstârnac Și Morcovi Glazurați Cu Arțar.
Instrucțiuni
Tăiați morcovii și păstârnacul în benzi de 2 - x 1/4-inch.
Gatiti morcovii si pastarnacul in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita mare 8-10 minute sau pana se inmoaie, adaugand coacaze, daca se doreste, in ultimele 3 minute de gatit; scurgere.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu; se amestecă muștarul, mierea și sarea până se omogenizează. Se amestecă amestecul de morcovi și se fierbe 15 minute sau până se încălzește bine.
Se presară pătrunjel tocat.