Morcovi glazurați cu portocale și mazăre cu zahăr
Nevoie de o garnitură fără gluten, integrală 30 și vegană? Morcovii glazurați cu portocale și mazărea cu zahăr ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 47 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcovi tăiați pentru bebeluși, ghimbir măcinat, sare condimentată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Morcovi glazurați cu portocale și mazăre cu zahăr, Morcovi Cu Mazăre De Zahăr, și Morcovi cu mazăre de zahăr pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți 1 cană de apă până la fierbere.
Adăugați morcovi; reveniți la fierbere. Reduceți căldura la minim; acoperiți și fierbeți 8 până la 10 minute, adăugând mazăre de zahăr în ultimele 5 minute de gătit, până când morcovii sunt fragede.
Se scurge; reveniți la cratiță.
Se amestecă marmeladă, sare condimentată, ghimbir și piper. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se topeste marmelada si legumele sunt glazurate.