Morcovi glazurați cu portocale cu orz de rampă și spanac
Nevoie de o garnitură vegetariană? Morcovii glazurați cu portocale cu orz de rampă și spanac ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 554 calorii, 11g de proteine, și 28G de grăsime. Pentru $3.2 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 52 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, untul, frunzele de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Încercați Supă Cremoasă Și Supă De Orz, Morcovi Portocalii Glazurați, și Morcovi Glazurați Cu Portocale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați orz într-o cratiță medie. Acoperiți cu 6 căni de apă.
Adăugați 1 linguriță de sare și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți la foc mic și gătiți până când orzul este doar fraged, aproximativ 30 de minute.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
În timp ce orzul gătește, așezați morcovii într-o cratiță mare sau tigaie.
Adăugați 1/2 linguriță de sare, zahăr, 1 lingură de unt și suc de portocale și coajă.
Adăugați suficient capac de apă cu 1/2 inch. Se pune la foc mare și se fierbe. Reduceți la foc mic rapid și gătiți, scuturând tigaia ocazional, până când morcovii sunt complet fragezi și lichidul s-a redus la o glazură cochetă, aproximativ 20 de minute. Se condimentează după gust cu mai multă sare și se ia de pe foc.
Încălziți untul de lingură rămas într-o tigaie mare peste mediu-mare până când spumarea dispare.
Adăugați rampe și gătiți, amestecând constant până când sunt parfumate și ușor fragede, aproximativ 1 1/2 minute.
Adăugați spanac și 2 linguri de apă. Gatiti, amestecand constant pana cand spanacul se ofileste.
Adăugați orz și aruncați pentru a combina. Condimentează după gust cu sare și piper.
Pentru a servi, transferați orzul pe o farfurie mare. Reîncălziți morcovii, adăugând o lingură de apă dacă sosul s-a rupt și se învârte până se reunește. Condimentează morcovii după gust cu sare și piper.
Adăugați pătrunjel și aruncați pentru a combina.
Se toarnă morcovi și sos peste orz.
Se presară migdale prăjite și se stropesc cu ulei de măsline extravirgin.