Morcovi Glazurați Cu Portocale
Morcovii glazurați cu portocale ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și întreagă 30 are 60 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 39 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână concentrat de suc de portocale, bulion de pui cu mai puțin sodiu, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi Portocalii Glazurați, Morcovi Glazurați Cu Portocale, și Morcovi Glazurați Portocalii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați morcovul și bulionul într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 10 minute.
Adăugați concentrat de suc de portocale, îndulcitor și ghimbir în amestecul de morcovi, amestecând bine. Gatiti, neacoperit, la foc mediu 8 minute sau pana cand morcovul este fraged si lichidul se reduce, amestecand ocazional.
Bacsis: dacă morcovii tăi au șchiopătat, înmoaie-i în apă cu gheață timp de 20 până la 30 de minute până când sunt din nou crocanți.