Morcovi glazurați cu oțet Balsamic și unt
Morcovii glazurați cu oțet Balsamic și unt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 182 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână arpagic, unt, morcovi obișnuiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare sunt Morcovi prăjiți și păstârnac cu miere și oțet Balsamic, Oțet de Sherry și morcovi glazurați cu melasă, și Morcovi glazurați cu oțet de Sherry și melasă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu.
Se adaugă morcovi și saut 5 minute. Acoperiți și gătiți până când morcovii sunt crocanți, amestecând ocazional, aproximativ 7 minute. Se amestecă zahărul și oțetul. Gatiti descoperit pana cand morcovii sunt fragezi si glazurati, amestecand frecvent, cu aproximativ 12 minute mai mult. Condimentează după gust cu sare și piper.
Adăugați arpagic și aruncați pentru a amesteca.
Se transferă în castron și se servește.