Morcovi glazurați cu măsline verzi

Morcovi glazurați cu măsline verzi
Morcovii glazurați cu măsline verzi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 120 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână morcovi, ulei de măsline, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Paște. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Picioare de rață frecate cu condimente fierte cu măsline verzi și morcovi, Morcovi glazurați și fasole verde, și Tagine Cu Morcovi, Cartofi Și Măsline.

Instrucțiuni

1
Tăiați morcovii pe jumătate transversal, apoi pe lungime în bețișoare groase de 1/2 inch. Puneți morcovi și 2 linguri de unt într-un aragaz lent electric (4 1/2 qt. sau mai mare) sau o tigaie grea de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Dacă utilizați un aragaz lent, acoperiți și setați căldura la mare. Gatiti, amestecand de doua ori, pana cand morcovii sunt foarte fragezi cand sunt perforati, 2 pana la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Scurgere. Dacă utilizați o tigaie grea, setați pe un difuzor de căldură peste un arzător la foc mic (vezi note).
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 3 linguri de apă, acoperiți cu o rundă de pergament de gătit și un capac etanș și urmați instrucțiunile de gătit pentru aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Cu aproximativ 10 minute înainte de servire, topiți restul de 2 linguri de unt într - o tigaie de 11 până la 12 inci la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați usturoiul și pătrunjelul și amestecați până când usturoiul se înmoaie, aproximativ 1 minut. Se amestecă morcovii, măslinele, cimbru și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Adăugați smântână, acoperiți și gătiți la foc mediu-mic până când morcovii sunt fierbinți și smântâna se îngroașă și acoperă morcovii, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
8
Se toarnă într-un vas de servit.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista