Morcovii glazurați cu caise cu aragaz lent sunt un fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție conține 72 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați miere, ceapă, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi Glazurați Cu Miere De Aragaz Lent, Aragaz Lent Miere Portocaliu Morcovi Glazurați, și Friptură de porc glazurată cu aragaz lent cu morcovi și porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 4 până la 5 litri, așezați morcovii și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-10 ore.
4
Aruncați lichidul în aragaz. Într-un castron mic, amestecați mierea și conservele; se toarnă peste morcovi în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti 10-15 minute sau pana cand este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Morcov
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Presărați pătrunjel înainte de servire. Morcovii se vor menține la căldură scăzută până la 2 ore; se amestecă ocazional.