Morcovii glazurați cu caise sunt un fără gluten și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, nucșoară măcinată, garnitură: pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Morcovi Glazurați Cu Caise-Jalapeno, Morcovi Glazurați Cu Caise-Portocale, și Morcovi Glazurați Cu Caise Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Gatiti morcovul si 1 lingurita de sare in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita mare 15-20 de minute sau pana se inmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Topiți untul în cratiță; se amestecă conservele de caise până se omogenizează. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, nucșoară, coajă de portocală și suc de portocale.