Morcovi Glazurați Cu Arțar
Morcovii glazurați cu arțar necesită în jur 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 122 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 59 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână unt, sare și piper kosher, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca garnitură. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Morcovi Glazurați Cu Arțar, Morcovi Glazurați Cu Arțar, și Morcovi Glazurați Cu Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, combinați morcovii, siropul, untul, 1/3 cană de apă, 1/2 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti morcovii
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, amestecând o dată, până când morcovii sunt fragede și lichidul s-a redus la o glazură, 12 până la 15 minute. (Dacă morcovii sunt fragede înainte ca lichidul să se îngroașe, descoperiți, creșteți căldura la mediu-mare și gătiți până când lichidul formează o glazură.)