Morcovi Dulci Și Acri
Morcovii dulci și acri ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 133 calorii. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, sos de soia, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi dulci și acri, Varză dulce și acră și morcovi, și Fasole dulce-acrișoare și morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Loc 1 în. de apă și morcovi într-o cratiță mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 7-9 minute sau până când este crocant.
Adăugați piper verde. Acoperiți și gătiți cu 3 minute mai mult sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Scurgeți ananasul, rezervând suc; adăugați suficientă apă în suc pentru a măsura 3/4 cană. Pune ananasul deoparte. Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb și sarea. Se amestecă amestecul de suc de ananas, oțetul și sosul de soia până se omogenizează. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa si clocoteste. Se amestecă morcovii și ananasul rezervat; se încălzește.