Morcovi Dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii dulci. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 2 și costă 30 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 56 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, zahăr brun, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Morcovi Dulci Și Acri, Morcovi De Arțar Dulce, și Morcovi dulci și dulci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați morcovii într-un coș cu aburi.
Se pune într-o cratiță peste 1 in. apă; se aduce la fierbere. Acoperiți și aburiți timp de 5-8 minute sau până se înmoaie.
Transferați morcovii într-un castron mare.
Adăugați zahărul brun, untul, oțetul și sarea; aruncați până când untul se topește și morcovii sunt acoperiți.