Morcovi Dilly Murați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii Dilly murați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 35 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 980 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de usturoi, sare de murat, semințe de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 48 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Sparanghel Murat Dilly, Dilly Morcovi, și Dilly fasole și 10 Murat s pentru a iubi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o oală mică cu apă în care să albiți morcovii.
Pregătiți 1 halbă și jumătate de borcan sau 2 borcane de jeleu de 12 uncii.
Așezați capacul(capacele) într-o oală mică cu apă și aduceți la cea mai mare bulă pentru a înmuia compusul de etanșare.
Curățați morcovii și tăiați pentru a se potrivi borcanelor.
Tăiați în bețișoare subțiri.
Când apa fierbe, aruncați morcovii și gătiți fie 90 de secunde dacă intenționați să vă conservați murăturile, fie 3 minute dacă le faceți ca murături la frigider.
Când timpul a trecut, scoateți morcovii din apă și alergați sub apă rece pentru a opri gătitul.
Combinați oțetul, apa și sarea într-o cratiță mică și dați la fiert.
Așezați condimente și căței de usturoi în fundul borcanului sau borcanelor.
Împachetați bețișoarele de morcovi în poziție verticală în borcan(e).
Se toarnă saramura clocotită peste morcovi, lăsând spațiu de cap de 1/2 inch.
Atingeți ușor borcanul(borcanele) pentru a îndepărta bulele de aer.
Ștergeți jantele și aplicați capacele și inelele.
Dacă conservați murăturile, procesați-le timp de 10 minute într-o baie de apă clocotită.
Când timpul a expirat, scoateți borcanul(borcanele) din conservă și lăsați să se răcească.
Borcanele sigilate pot fi depozitate într-un loc răcoros și întunecat timp de până la un an. Murăturile din frigider trebuie introduse în frigider imediat ce borcanele sunt reci.
Lăsați murăturile să se odihnească în lichid de murat timp de cel puțin 48 de ore înainte de a mânca.