Morcovi De Lămâie-Mărar

Morcovi De Lămâie-Mărar
Lemon-marar morcovi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 65 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi De Mărar De Lămâie, Morcovi aburiti cu Vinaigreta de lamaie-marar, și Morcovi cu mărar, unt și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aranjați morcovul într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți; aburiți 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
ApăApă
2
Transferați morcovul într-un castron de servire și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Combinați amidonul de porumb și sucul de lămâie într-o cratiță mică, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați apă; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Se amestecă untul și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand continuu, pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
6
Pentru a servi, turnați amestecul de suc de lămâie peste morcov și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MorcovMorcov

Echipamente

DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista