Morcovi De Lămâie-Mărar
Lemon-marar morcovi este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 65 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 16 minute. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de unt, suc de lămâie, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Morcovi De Mărar De Lămâie, Morcovi aburiti cu Vinaigreta de lamaie-marar, și Morcovi cu mărar, unt și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați morcovul într-un abur de legume peste apă clocotită. Acoperiți; aburiți 2 până la 3 minute sau până când este crocant.
Transferați morcovul într-un castron de servire și păstrați-l la cald.
Combinați amidonul de porumb și sucul de lămâie într-o cratiță mică, amestecând până se omogenizează.
Adăugați apă; gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Se amestecă untul și următoarele 3 ingrediente. Gatiti, amestecand continuu, pana se topeste untul.
Pentru a servi, turnați amestecul de suc de lămâie peste morcov și aruncați ușor.