Morcovi De Chimen Prăjiți

Morcovi De Chimen Prăjiți
Morcovii de chimen prăjiți sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, portocale, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Morcovi prăjiți cu iaurt de chimen, Morcovi Prăjiți Cu Chimen De Vanilie, și Morcovi prăjiți cu rozmarin și chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Pe o foaie de copt cu margini, combinați morcovii, 2 linguri de ulei, nucile de pin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și întindeți-le într-un singur strat. Prăjiți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Între timp, segmentați portocala tăind coaja și miezul alb. Apoi, tăiați pe ambele părți ale fiecărui segment, eliberând segmentele de membrană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați segmentele într-un castron, apoi strângeți membranele peste ele pentru a extrage orice suc rămas. Se amestecă chimenul, ceapa verde și uleiul rămas. Aranjați morcovii pe un platou și lingurați amestecul de portocale deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat4 Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista