Morcovi De Chimen Prăjiți

Morcovi De Chimen Prăjiți
Morcovii de chimen prăjiți sunt un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, portocale, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Morcovi prăjiți cu iaurt de chimen, Morcovi Prăjiți Cu Chimen De Vanilie, și Morcovi prăjiți cu rozmarin și chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 400 F. Pe o foaie de copt cu margini, combinați morcovii, 2 linguri de ulei, nucile de pin, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper și întindeți-le într-un singur strat. Prăjiți până când morcovii sunt fragede, aproximativ 30 de minute. Între timp, segmentați portocala tăind coaja și miezul alb. Apoi, tăiați pe ambele părți ale fiecărui segment, eliberând segmentele de membrană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați segmentele într-un castron, apoi strângeți membranele peste ele pentru a extrage orice suc rămas. Se amestecă chimenul, ceapa verde și uleiul rămas. Aranjați morcovii pe un platou și lingurați amestecul de portocale deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista