Morcovi Cu Zahăr Brun

Morcovi Cu Zahăr Brun
Morcovii cu zahăr brun ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete cu garnitură. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo are 196 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită melasă, morcovi, zahăr brun și rozmarin. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare sunt Ciuperci Balsamice Cu Zahăr Brun, Somon cu zahăr brun afumat cu ceai, și CR cromme Anglaise cu căpșuni cu zahăr brun.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține morcovii, încălziți uleiul de măsline la foc mediu. Când uleiul începe să fumeze ușor, adăugați morcovii și condimentați cu sare și piper negru. Folosind o lingură de lemn, amestecați morcovii pentru a acoperi cu ulei și condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
După ce morcovii au fiert câteva minute, adăugați zahărul brun și melasa și continuați să gătiți, amestecând din când în când.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Adăugați puțină apă, astfel încât să poată deveni fragede fără a arde zahărul. Continuați să gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați mai multă apă, dacă este necesar, dar sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi morcovii și ar trebui să bule în jurul marginilor tigaiei. Morcovii trebuie să fie fragezi și destul de cedenți atunci când sunt străpunși cu vârful unui cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați untul și crenguta de rozmarin. Odată ce untul s-a topit, îndepărtați crenguta de rozmarin și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6
Transferați morcovii într-un castron de servire și garnisiți cu blaturi de morcov tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Serviți imediat sau lăsați să se "odihnească" puțin înainte de servire.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista