Morcovi cu nuci de pin, stafide și pătrunjel
Nevoie de o garnitură vegetariană fără gluten și lacto ovo? Morcovii cu nuci de pin, stafide și pătrunjel ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 121 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 10 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, sultana, nuci de pin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fenicul, pătrunjel și Radicchio cu nuci de pin și stafide, Spanac cu stafide și nuci de pin, și Spanac cu nuci de pin și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți morcovii într-o tigaie mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere și gătiți timp de 6-8 minute până când sunt fragede, apoi scurgeți. Se poate face cu o zi înainte; doar răciți morcovii până când este nevoie.
Topiți untul în aceeași tigaie, adăugați nucile de pin și sultanele și gătiți timp de 2 minute până când nucile de pin încep să se rumenească ușor. Întoarceți morcovii în tigaie cu zahărul, pătrunjelul și o mulțime de condimente. Aruncă totul pentru a acoperi.