Morcovi Cu Lămâie Și Pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați morcovii cu lămâie și pătrunjel. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 86 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți la îndemână morcovi, apă, brânză philadelphia neufchatel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Morcovi în unt de lămâie-pătrunjel, Morcovi Cu Lămâie Și Nuci, și Morcovi Glazurați Cu Lămâie.
Instrucțiuni
Aduceți morcovii și apa să fiarbă în cratiță medie pe căldură medie; capac. Gatiti 6 pana la 8 min. sau până când morcovii sunt crocanți. Folosiți lingura cu fante pentru a transfera morcovii în castron; rezervați apă în tigaie.
Întoarceți apa la fiert; gatiti 6 pana la 8 min. sau până când apa este redusă la jumătate.
Adăugați bulion, Neufchatel și coajă; se amestecă. Se fierbe la foc mic 2 până la 3 min. sau până când Neufchatel este topit și sosul este bine amestecat, amestecând frecvent. Se amestecă pătrunjelul.
Adăugați morcovi; aruncați pentru a acoperi.