Morcovi cu gremolata de eșalotă prăjită
Morcovii cu șalotă prăjită Gremolatan este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru $1.2 Pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 183 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de morcovi de diferite culori, șalotă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Morcovi Prăjiți Cu Gremolata, Morcovi prăjiți cu mentă și pătrunjel Gremolata, și Fenicul fiert și morcovi cu Gremolata de coriandru.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, acoperiți morcovii cu apă, adăugați un vârf de sare și dați la fiert. Gatiti la foc mare pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Scurgeți morcovii și readuceți-i în cratiță. Aruncați morcovii cu uleiul de măsline și jumătate din coaja de lămâie. Condimentează-le cu sare și piper.
Între timp, într-o cratiță mică, încălziți uleiul vegetal la 30
Într-un castron mic, aruncați șalotele cu făina de orez, separându-le în inele.
Transferați șalotele într-o strecurătoare și atingeți excesul de făină.
Adăugați șalotele în uleiul fierbinte și prăjiți până devin aurii și crocante, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șalotele pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Într-un castron, aruncați șalotele prăjite cu pătrunjelul și coaja de lămâie rămasă.
Transferați morcovii în farfurii și garnisiți cu gremolata.