Morcovi cu ghimbir și usturoi
Morcovii cu ghimbir și usturoi necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 127 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați tsp. apă, zahăr, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură la un preț foarte rezonabil. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Morcovi Aburiti Cu Unt De Usturoi-Ghimbir, Morcovi aburiti cu unt de usturoi-ghimbir, și Lămâie Prăjită Usturoi Ghimbir Morcovi.
Instrucțiuni
Felie 1 1/2 lb. morcovi în diagonală, grosime de aproximativ 1/4 inch.
Se pune într-o cratiță mare și se toarnă apă pentru a acoperi.
Adăugați 1/2 linguriță. sare și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și gătiți până aproape fraged, aproximativ 3 minute.
Scurgeți și clătiți morcovii sub apă curgătoare rece.
Într-o tigaie mare, topiți 2 linguri. unt nesărat la foc mediu-mare.
Adăugați 1 cățel de usturoi tocat și gătiți, amestecând, până la parfum, aproximativ 1 minut.
Adăugați 1 bucată de ghimbir proaspăt tocat de 2 inci și gătiți cu 2 minute mai mult.
Adăugați morcovi și 1 linguriță. zahăr. Se amestecă până se înmoaie și strălucitor, aproximativ 5 minute. Dacă morcovii încep să se lipească, adăugați 1 sau 2 lingurițe. apă. Condimentează cu sare și piper.
Se presara cu 1 lingura. pătrunjel proaspăt tocat chiar înainte de servire.